2013. január 20., vasárnap

Szenvedek

az epémtől, az aranyeremtől, a gyomromtól, s az időjárást már meg sem említem, mert minden összefügg. No, azért nem olyan vészes a helyzet, leböjtölöm. Ma csak nyers zöldséget-gyümölcsöt eszem és iszom sok-sok mentateát.

3 megjegyzés:

  1. Ajánlom az epédre-gyomrodra az édeskömény-ánizs-kömény teát! :) Vagy ha nem találsz ilyen kombóban, akkor valamelyiket egyedül... És igyál egy kúra kamilla teát is, ha szereted. :) Remélem, hamar jobban leszel! (A gyömbért próbáltad már?) :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, és a fekete retek is jó rá, azt te ajánlottad egyszer megfázáskor (azt hiszem...), szóval... (Csak azért vagyok otthon a témában, mert nővérem anyósa tőlem kért pont a héten tanácsot epe- és gyomorbántalmakra, így egy picit utána jártam... :))

    VálaszTörlés
  3. Köszi, nekem nagyon jól bevált a menta tea, megittam vagy 4 bögrével tegnap, jól megdolgoztatja az epét, de kiüríti. 15 éves korom óta van gondom vele...:( De amióta lefogytam, nem olyan gyakori hála Istennek. Egyébként a fekete retek is nagyon jó rá. Estére már jobban is voltam. Puszi

    VálaszTörlés