2013. január 7., hétfő

Jönnek a képek

Nem valami sikeresek, de ha lefogyok egy tízest, azért meg fog látszani...
Közben elárulom, ez a 2oo. bejegyzésem!!! Váó, magam sem hiszem, hogy telik az idő. Azon gondolkodtam el a múltkor, hogy mi a különbség az idő múlása és telése között. És a magyar nyelv adta meg a MAGYARázatot: ha csak múlik az idő, az kevesebb értékű, mert ha telik, azt jelenti, hogy az időt megtöltöm vmivel, vagyis tartalmas az időben ELTELT vagy ELTÖLTÖTT életem. És ez most nagyon igaz, a 2oo. bejegyzésem és a képeim láttán...:) Na, ennyit a filozófiáról.
Most fő a krumplileves és most sül a tk lisztes, diétás minifánk. Csaltam bele egy kis őrölt mandulát. Tiszta Amerika...:) Egy darab 10 g, úgyhogy a leves után 5 darabot bátran meg fogok enni, valószínű málnaszörppel. 

2 megjegyzés:

  1. "A múló idő viszi az életet, egyre messzebb. A tele idő hozza az életet, az örök életet, egyre közelebb. Aki felett múlik az idő, az rendszerint hátrafelé néz, a múltba. Aki számára telik az idő, az előrenéz, a halálon át is az örökkévalóság felé. A múló idő öregít, a telő idő pedig megérlel. Az idő múlása nyugtalanná és szomorúvá tesz, az idő telése pedig megbékéltet és vigasztal." szép gondolat (Cseri Kálmán) Gratu és hajrá :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi, és egyetértek a kollégával...:)

    VálaszTörlés