2012. október 18., csütörtök

Újra itthon,

fél kg-mal nagyobb súllyal. Remélem, egy nap, és lemegy, bár jó lenne vasárnapra kevesebbnek lenni, mint egy héttel azelőtt.
Nagyon jó volt Pesten, de szörnyen zsúfolt, de hát ez van, ha az ember munkaügyben utazik...
Ma már szeretnék jógázni, és ismét megkérni a férjemet, hogy hozza haza szobabiciklit... Andikám, elfelejtettünk 35-ös képet készíteni, na majd, ha jössztök, hátha addig még növekszik a leadott kilók száma.
Reggeli: gépsonka, rántotta, lapkasajt, császárzsemle
Tízórai: egy kicsi túró rudi
Ebéd: krumplileves, fél adag, rizs, füstölt kolbász, savanyú uborka
Uzsonna: 5o g  rizs, 15 g csoki
Arckrémet készítettem ismét. Leírom, mert ez nagyon jól sikerült. Egyre t9bbet kisérletezek, így lesz egyer jobb.
Hozzávalók: 15 g sheavaj, 2kk/mokkás kanál/ mandulaolaj, 2 kk szőlőmagolaj, 3 g méhviasz, egy pálinkás pohár  desztillált víz.
Elkészítés: gőz fölött megolvasztom a sheavajat és a méhviaszt, hozzáadom a mandula- és szőlőmagolajat, leveszem a gőzről, és jól elkeverem habverővel. 2 adagban hozzá öntöm a vizet, közben folyamatosan ke-VEREM a habverővel, s ha a 2. adag vizet is beletettem, még kb egy percig jó erősen verem, keverem. Eztán mehet a tégeklybe, és várni míg megszilárdul. Én nem rakom hűtőbe.
Elkészítési idő: max 1o perc.
Ami a keverő edény falán maradt, rákentem az arcomra, nyakamra. Kb. 15 perc után tűnik el a zsíros fényesség, és hihetetlenül puhává teszi a bőrt. Színe szép halványsárga, illata: mandulaolajé és méhviaszé dominál. Illóolajokkal többet nem kísérletezem krémben, mert csíphet, és azt szem környékére nem is lehetne kenni. Már pedg a szőlőmag olaj kimondottan jó ránctalanító. Ja, és kb. 45-5o ml lett ebből a mennyiségből.
Vacsora: shake kcsketejjel.
Összesen: 1337 kcal, 164 g ch, 49 g zs, 55 g f
Összes mozgás: takarítás, weightloss jóga , ami 3o6 kcal égetés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése