2012. augusztus 11., szombat

Itt vagyok, csak

tegnap is tele voltunk vendégekkel. Úgy döntöttem, hogy mivel ma reggel 86,2 kg-t mutatott a mérleg, kiszállok. Hogy meddig, nem tudom. Tegnap sem ettem 12oo nál többet, de ma már bezabáltam egy csomót, mert meguntam mindent. Talán majd jövök, amikor újra lesz kedvem. Bocsássatok meg, én sem gondoltam, hogy ez elő fog fordulni velem. Minden jót mindenkinek.

5 megjegyzés:

  1. Légy jó te is, és fel a fejjel. :) Most pihend ki magad, aztán néhány hónap múlva térj vissza, hiszen nincs már sok hátra. Nézd azt, hogy mennyi van mögötted, és légy büszke magadra, hogy elértél eddig. :) Ügyes vagy, és büszke vagyok rád. :) Jó pihenést, sok-sok puszi és energia! :)

    VálaszTörlés
  2. Most akkor hiába? Nemhiába? :)
    Meglesz vagy nem lesz meglesz?! :)
    Avagy meg őrülni egy kis fogyókúrától? Vagy mégsem?

    Pihenj, de fel ne add!!! Puszi

    VálaszTörlés
  3. Igen, Andi, tudom, hogy ellentmondásba keveredtem. Ez van. Bármikor dönthetek mindig másképp.

    VálaszTörlés
  4. Meglesz,
    hidd el, a súlyvesztés nem az egyedüli mértéke a fogyásnak. fogyókúráim során volt olyan, hogy 2 (!!) hónapig a mérleg szerint egyetlen gramm nem ment le rólam, sőt! ellenben a centik dobták le magukat! komoly! dietetikus ismerősöm azt mondta erre, hogy azért alakul így néha, mert az a kilogramm, ahol a mérleg nyelve megállt, elviekben a testednek a legideálisabb lenne. és nem mozdul, nem enged. a centik viszont (a diétás étkezéssel) bizony fogynak szépen...
    úgyhogy fel a fejjel, semmi ok a pánikra, a szomorúságra, a bánatevésre főleg nincs. gyönyörű eredményt értél el eddig. folytasd, és egyelőre centikben mérd magad. de ne naponta, hanem min. hetente!
    (na jó, ez nem okoskodás akart lenni, hanem jó tanács, saját tapasztalatból!)
    küldöm a kilófaló manókat! :)

    VálaszTörlés
  5. Szia, Juli, remélem, csak gyűjtöd az erődet a folytatáshoz. Nagyon várom, hogy írj. Nem olyan könnyű a fogyás. Most olvasom éppen, hogy''Elméletig ahhoz, hogy fél kilót fogyjon az ember, 3500 kalóriával többet kell leadnia annál, mint amennyit felvett.'' Szóval jócskán kell mozogni, hogy az ember ezt elérje. Most kezdtem el intenzíven sétálni,egy órát egy alkalommal-6km/óra- úgy látom, hogy jobban használ, mint pl. a zumba,amit amúgy szeretek. Puszillak

    VálaszTörlés