2013. március 23., szombat

Szép eredmények!

Nos, a callanetics, úgy tűnik bevált. Hogy arról van-e szó, hogy ennyire hatékony, vagy csak a tény, hogy mozgásformát váltottam, nem tudom, és nem is érdekel, mert egy hét után, és 5x5o perc torna után mindenhol eg centivel kevesebb lettem. Tegnap a kedvenc mackóm lecsúszott a hasamról...
Kilót ma még nem mértem, de több, mint egy kiló ment le egy hét alatt!. Most ennyi, rohanok!

7 megjegyzés:

  1. De jó, de jó! :D
    Ne is búsulj azon, ha a kilóból nem ment le, mert a centik is számítanak! :)
    Gratulálok a lendülethez! ;)

    VálaszTörlés
  2. Szia, Juli, de jó, hogy valaki eredményekről is beszámol!. Milyen ügyes vagy, hogy otthon is tudsz tornászni. Ez nekem sosem ment. Amúgy semmi nem megy nekem ezen a téren, el vagyok keseredve. 3 kilót híztam a télen, nem működik jól valami. Pedig nem ettem többet, mint máskor.

    De tegnap megsütöttem az eddigi legjobb muffinomat, zablisztből. Eddig sosem próbáltam, de jobb lett, mint a tönköly vagy más lisztekből. Ha lesz időd, megtennéd, hogy kiszámold nekem a kalóriákat?

    Csokis mazsolás muffin

    Egy tálban összekeverni 1 tojást, 1 kis pohár joghurtot, fél dl olajat, 1 kk foly.steviát, egy másikban 25 dkg zablisztet, 6 dkg xilitet, 1 kk. szódaport, vaníliát, 2 marék mazsolát, ill. igény szerint 2 kk. kakaóport vagy 2 marék apróra tört feketecsokit. Én az előbbit tettem. De lehet kakaó nélkül is, akkor fahéjjal.

    Mindent össze, és egy kis tejet tenni, kb. fél dl, amennyit felvesz, hogy kissé folyékony legyen.
    3o perc sütés. Nekem pont egy tepsinyi muffin lett, 24 db közepes.

    Vajon mennyi kalória lehet egy? mert én jól beettem belőle. A régi kalóriaoldal már nem működik, amit használni szoktam. Kösz

    VálaszTörlés
  3. Szia Ingrid! Én számoltam egy kb. értéket, mert érdekelt és nagyon jól hangzott a recepted. :D Ha semmit nem szúrtam el (a mazsolát csak betippeltem grammra), akkor 2000 Kcalra jön ki az egész, ergo egy muffin 83 kalória, de nem tudom, hogy minden jó volt-e értéknek, amit csináltam. Valahol e körül az érték körül mozog. :)
    A kaloriaguru.hu egész jó, ha rájön az ember a működésére, én is most ismerkedem vele. :)

    VálaszTörlés
  4. Köszi szépen. Már sütöm is a következő adagot, kakaó nélkül, fahéjjal.

    VálaszTörlés
  5. Kedves lányok, bocsi, hogy így elhanyagolom az oldalt...:) De örülök, hogy ilyen jól elvagytok...:) Szóval, én is számolgattam, sztem a Julcsi /mosolytó/ számolgatása megfelelő. Egy muffin kb. 8o-85 kcal lehet. Egyed nyugodtan...:)
    Ingrid, értem az elkeseredésedet!!! Nekem a mozgásforma váltása jött be. De vannak kis apró trükkök még, amivel beindíthatod az anyagcserét. Ilyen pl. egy böjt nap beiktatása. Én pl. ma és szinte minden teliholdkor léböjtön vagyok. De jön a nagypéntek, eddigi években aznap soha nem ettem, legfeljebb ittam. Most úgy tervezem, hogy almakúra lesz pénteken. Próbálj meg vmi teát. Próbáld ki a callaneticset, hidd el, nagyon jó, nekem bevált, és nagyon szeretem, legalább annyira, mint annak idején a jógát. Nagyon egyszerű, én az este már a videó nélkül csináltam a a gyakorlatokat, a magyar-török meccs nézése közben...:)Puszi, majd beszélünk!

    VálaszTörlés
  6. Ez a lelkesedés nagyon tetszik!!!
    Jó olvasni! :)

    VálaszTörlés