2012. december 30., vasárnap

Azt sejtettem, hogy

több leszek ma reggelre, mivel visszatértem a rendes étkezéshez, de ez csak 3o dkg plusz. Vagyis 84,9 kg voltam ma reggel. És ez nekem boldogság, mert 86hoz ragaszkodtam elég sokáig...:)
Ma elutazunk előszilveszterezni. Nagyon várom. Jó barátokhoz megyünk!

2012. december 29., szombat

Bár egy időre

elbúcsúztam tőletek, de mégis jövök, hogy megosszam a tegnapi napom eredményeit. Nos, kiderült, hogy a legtökéletesebb időpontot választottam egy kis böjthöz, este megnéztem, és tegnap telihold volt. Tegnap csak egy kis gyümölcsből, 2 csésze mályvateából és almaecetes vízből állt a napi bevitel. Mozgás: a szokásos 2x fél óra biciklizés. Eredmény: hatalmas tisztulás, amit akár egy egészséges hasmenésnek is nevezhetnénk, különösebb kellemetlenség nélkül. Végeredmény: 1,4 kg mínusz ma reggelre. És iszonyatos leizzadás a ma reggeli biciklizés közben, amit az utóbbi időben nem tapasztaltam. Én remélem, hogy ez azt jelenti, hogy újra beindult az anyagcserém. Talán megint a mályvatea a kulcs? Tény, hogy a szenna függőséget alakított ki, és már nem annyira volt hatásos. Ez annyira fellelkesít, hogy be is jelentkezem az újabb fogyiversenyre. És újabb álomsúly lesz a cél. Megkockáztatom a 68 kg-t!!!Mennyi is az innen nézve? Régi mérlegem szerint épp 3 kiló a különbség: akkor most vagyok 81,6, az éppen 13,6 kg. Nem lehetetlen, tudom, a verseny most 4 hónapos, az első verseny alatt 1o kg ment le, 4 hónap alatt még 3,6 belefér. Főleg, hogy jön majd a tavasz!!! Tudom, hogy lesznek mélypontok, de azt olvastam a fejlődésről, hogy az nem egy olyan dolog, ami egyenesen ível felfelé. Hanem vannak hullámvölgyek és csúcspontok. A hullámvölgyek pedig egyre kisebbek, míg az ember végül elérkezik a legmagasabb csúcsra. És vallom, hogy így van. Nem engedhetem, hogy ennél mélyebb hullámvölgyben legyek!!!!
Visszatérve a mályvateára: akik még nem itták, azok ne ijedjenek meg, ha első alkalommal hascsikarást és hasmenést idéz elő. Julcsi, tisztításra ajánlom, feltéve, ha nem mész bulizni. De ezért kell este inni, mert akkor reggel jön meg a hatás. Ha napközben iszod, akkor kb. 3 óra múlva.
Na,még egyszer BUÉK!!!
Reggeli: 4 darab /40g/ sajtos pogi, egy doboz cottage túró.
Tízórai: egy alma.
Ebéd: raguleves csirkemellből, rakott krumpli diétásan, csak főtt krumpli, főtt tojás és görög joghurt.
Vacsora: ua.
Összesen:

Azaz:


Jó kis nap volt. És még hátra van egy adag biciklizés.